Ammattitaito. Huolellisuus. Laatu.

Palvelut

Suomen Realisointi on erikoistunut kokonaisvaltaiseen realisointiin – meiltä saat realisointipalvelut alusta loppuun asti toteutettuna. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat kaikki tarvittavat palvelut maksuttomasta hinta-arviosta alkaen aina loppusiivoukseen ja -raportointiin asti.

Tarjoamme palveluitamme yksityisille henkilöille sekä kuolin- että konkurssipesien hoitajille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Realisoimme kuolinpesiä, konkurssipesiä ja tehtaita – realisoitavat kohteet ulottuvat aina yksittäisistä pien- ja arvoesineistä koneisiin sekä kalustoon ja isompiin kokonaisuuksiin asti. Maatalouskoneita ja -laitteita myymme vuosittain lähes 300.

Palvelumme

- Huutokaupat
- Muut palvelut:

  • Hinta-arvioiden tekeminen - yksittäisistä tavaroista aina isompiin kokonaisuuksiin asti
  • Myyntipalvelut - tuo meille myytäväksi itsellesi tarpeettomat koneet ja laitteet – myymme ne sopimuksen mukaan puolestasi
  • Meklarointi - hoidamme meklaroinnin puolestasi vakaalla ammattitaidolla
  • Siivouspalvelut - hoidamme siivouspalvelut kaikissa asiakaskohteissamme

Suomen Realisointi haluaa tehdä asiakkaille realisoinnista mahdollisimman vaivatonta ja tekee asiakkaalle myyntikelpoisista esineistä ja/tai irtaimistosta ostotarjouksen, jolloin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia yksittäisten esineiden myynnistä tai myyntiajoista. Suomen Realisointi toimii valmiina ostajana ja asiakas saa maksun heti. Vaihtoehtoisesti Suomen Realisointi voi toimia myös myyntivälittäjänä, jolloin tilitys tapahtuu kohteen myynnin jälkeen.