Ammattitaito. Huolellisuus. Laatu.

Yritys

Suomen Realisointi Oy on perustettu vuonna 2010. Toimipaikkamme sijaitsee Satakunnassa Huittisissa. Toimimme kuitenkin aktiivisesti ympäri Suomea – Helsingistä aina Rovaniemelle asti.

Työllistämme tällä hetkellä kokoaikaisesti neljä henkilöä. Varmistamme aina toimeksiannon tehokkaan hoitamisen riittävällä henkilöstömäärällä ja tarpeen mukaan on mahdollista hankkia myös lisähenkilöstöä kokoaikaisen henkilöstön lisäksi.

Toimintamme

Realisoimme muun muassa konkurssipesiä, kuolinpesiä ja tehtaita. Kohteet ovat hyvinkin erilaisia pienesineistä koneisiin ja kalustoon, kodin irtaimistosta tehtaan varastoon. Tavoitteenamme on tehdä työtä, jota harvat yritykset tekevät.

Varsinaisen realisoinnin ja huutokauppatoiminnan lisäksi teemme hinta-arvioita ja tarjoamme myynti-, meklarointi-, sekä siivouspalveluja. Näistä löydät lisää tietoa Palvelut-sivuiltamme.

Asiakaskuntamme muodostuu sekä yksityisistä henkilöistä että yrityksistä ja julkisesta sektorista.

Ympäristöarvomme

Suomen Realisoinnille ympäristöarvot ja luonnon hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Huolehdimme ympäristöystävällisellä tavalla irtaimen tavaran käsittelystä: toimitamme kierrätykseen vanhat elektroniikkalaitteet, metallit ja lasit. Kodin tekstiilit ja vaatteet lajitellaan ja hyväkuntoiset lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Pahvit, osa sanomalehdistä ja huonokuntoiset kirjat viedään virikekäyttöön paikalliselle sikatilalle.