Ammattitaito. Huolellisuus. Laatu.

Muut palvelut

Hinta-arviot ja kohteiden myynti

Mietitkö, mitä tehdä irtaimistolle tai pienesineille?

Usein kuolinpesän asioiden hoito on raskas prosessi. Irtaimistosta huolehtiminen on yksi, usein isokin, osa-alue tätä prosessia ja joskus se voi olla työlästä.

Muuttotilanteissa saattaa huomata, että varastoon ja kaappeihin on kertynyt paljon tarpeetonta tavaraa, jota ei halua siirtää uuteen osoitteeseen.

Joskus kaapeista voi myös löytyä aarteita, vanhoja esineitä tai astioita, joita ei kuitenkaan halua itse säilyttää, vaan myydä vaikkapa keräilijälle.

Erilaisia myyntitarpeita syntyy erilaisissa tilanteissa. Aina ei kuitenkaan ole selvää, mikä olisi paras tai helpoin tapa saada käyttökelpoinen irtaimisto tai esineistö eteenpäin. 

Kuinka tavoittaa oikeanlaiset ihmiset ja saada tavarat myydyksi tehokkaasti
ja joskus nopeallakin aikataululla?

Kysyntä hyvin pidetyille käytetyille käyttö- ja arvoesineille, tavaroille, kalustolle ja irtaimistolle kasvaa koko ajan. Ostajien ja myyjien kohtaaminen ei kuitenkaan aina onnistu kovin helposti, etenkin kun myös tavaraa liikkuu tänä päivänä paljon ja erilaisia myyntipaikkoja ja -tapoja on monenlaisia. Oikean myyntikanavan ja -tavan löytäminen voi joskus viedä paljonkin aikaa ja resursseja. Suomen Realisointi toimii valmiina myyntikanavana, jolta saat apua erilaisiin realisointitarpeisiin helposti ja nopeasti.

Peruspalveluihimme kuuluvat hinta-arvioiden tekeminen sekä myyntipalvelut: Teemme hinta-arvioita sekä yksittäisistä tavaroista että isommista kohteista ja kokonaisuuksista. Myymme vanhat koneesi ja laitteesi sopimuksen mukaan – voit siis jättää meille itsellesi tarpeettomat laitteet myytäväksi.

Kun tarvitset apua kohteen tai kohteiden hinnan arvioimiseksi tai myymiseksi, ota Suomen Realisointiin yhteyttä ja pyydä maksutonta hinta-arviokäyntiä!

Meklarointi

Oletko järjestämässä huutokauppaa ja tarvitset hyvää meklaria? Ota yhteyttä, Suomen Realisointi hoitaa meklaroinnin vakaalla ammattitaidolla puolestasi ja tarvittaessa auttaa muissakin huutokauppajärjestelyissä.

Siivouspalvelut

Tarvitsetko kaiken kattavaa realisointipalvelua, johon kuuluu myös tyhjennettävän tilan siivoaminen? Suomen Realisoinnin kanssa tehtyyn toimeksiantoon kohteen siivoaminen sisältyy automaattisesti.