Ammattitaito. Huolellisuus. Laatu.

Huutokauppa

Suomen Realisointi järjestää huutokauppoja muutamia kertoja vuodessa; huutokauppoja järjestetään pääsääntöisesti Suomen Realisoinnin omissa tiloissa, mutta pyydettäessä huutokaupan pito onnistuu myös asiakkaan luona.

Seuraavasta huutokaupasta tiedotetaan aina aina www-sivuilla (ks. Ajankohtaista) sekä ilmoitetaan alueen ilmaisjakelu- ja maakuntalehdissä.

Hyvä tietää - huutokauppakäytännöt

Tavarat on nähtävillä tuntia ennen huutokaupan alkua ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Huutaa saa vain huutonumerolla – numeron voi hakea toimistosta maksutta ennen huutokaupan alkua. Tavarat myydään ilman pohjahintoja ja ennakkotarjouksia. "Vasarahinta" on tuotteen lopullinen hinta. Hintaan ei lisätä käsittely- tai muita maksuja.

Ostaja on vastuussa huutamastaan tavarasta huudettuaan kohteen. Tavarat siirtyvät huutajan omistukseen, kun ne on kokonaisuudessaan maksettu. Ostaja huolehtii tavarat pois huutokauppapaikalta saman päivän kuluessa. Isompien kohteiden poisviennistä voidaan sopia erikseen.

Huudetut tavarat maksetaan huutokaupan päätyttyä paikan päällä.
Maksuvälineet: Käteinen, pankki- ja luottokortit, verkkopankki.

Huutokaupoissa myytävät kohteet ovat aina Suomen Realisointi Oy:n omaisuutta.